Geräte & Zubehör
Pearl Barley and Chicken Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
red cabbage, cut in pieceswhite cabbage cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
1 tsp fine sea saltsoy dressing, homemade plus 4 Tbsp (see tip)20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (approx. 2 cm thick)500 g
-
ground black pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
pearl barley200 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water750 g
-
furikake seasoning, homemade (see tip)2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
648.9 mg
Protein
26.1 g
Kalorien
1824.2 kJ /
436 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoff
10.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min