Geräte & Zubehör
Bloody Maria
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Pickled vegetables
-
mixed vegetables cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)100 g
-
raw sugar3 tbsp
-
fine salt1 tbsp
-
white wine vinegar250 g
-
dried bay leaf1
-
coriander seeds6
Prosciutto batons
-
prosciutto8 slices
Cocktail mix
-
fresh jalapeño chillies stalks removed and deseeded if preferred2
-
flaked salt1 tsp
-
tomato juice750 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
mezcal250 g
-
ice cubes10
-
smoked paprika1 tsp
Assembly
-
fine salt1 tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
limes cut into quarters2
-
ice cubes to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
3243.9 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
482.8 kJ /
114.9 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
11.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Citrus margarita
10min
Sangria ginger punch
1h 5min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1h 30min
Almond Dip
10min
Protein pudding
6h 35min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Oysters Mignonette
5min