Kashmiri garlic naan

Kashmiri garlic naan

4.5 53 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
12 portions

Zutaten

  • brown onion
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried apricots
    40 g
  • lukewarm water plus extra for baking
    200 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • Greek-style natural yoghurt
    100 g
  • baker's flour
    450 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • nigella seeds (optional)
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • vegetable oil (see Tips)
    30 g
  • raw cashews
    50 g
  • lukewarm water
  • ghee (optional) (see Tips)
    50 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portions

Natrium 195.1 mg
Protein 5.9 g
Kalorien 1005.3 kJ / 239.3 kcal
Fett 10 g
Ballaststoff 2.3 g
Gesättigte Fettsäuren 3.9 g
Kohlenhydrate 30.2 g

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