Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
oder 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 23 g
- Ballaststoff
- 2.3 g
Alternative Rezepte
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Cod with citrus butter
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Greek style pork stew
45min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min