Geräte & Zubehör
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30 g
Kalorien
1693 kJ /
404 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
2.3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24 Std. 30 Min
Meat Stock Paste
45 Min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min