Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Kohlenhydrate
- 20.7 g
- Fett
- 11 g
- Ballaststoff
- 3.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Aardbeienpudding
2h 10min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.