Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
oder 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 19 g
- Ballaststoff
- 2.5 g
Alternative Rezepte
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm met venkel
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Skelethoofden
5 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min