![Vis en aardappelen met tomatensaus Vis en aardappelen met tomatensaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5E8650A-6E2F-4857-AB43-DD60F7775D89/Derivates/497C3832-D077-4E84-B470-A57BE7012CB2.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
oder 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optional)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
Alternative Rezepte
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min