Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
oder 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optional)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
Alternative Rezepte
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Bloemkool met kaas
55 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Kip met romige groenten saus
50 min