Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (optional)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1693 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip met citroen
50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Zalmsoufflé
1 godz.
Steak Stroganoff
45 Min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Kip in perziksaus
40min
Aardappelgoulash
1 godz.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min