Geräte & Zubehör
Thai burgers
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
22 g
Kalorien
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Pad kra pow
45 Min