Geräte & Zubehör
Potato Gratin
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
386 mg
Protein
10 g
Kalorien
1770 kJ /
423 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Shredded Lettuce
10 Min
Steamed Cumin Beef Buns
2 Std. 30 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min