Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 1 whole chicken (1.2-1.4 kg, fitting in Varoma dish)
- 1 lemon, cut into halves
- 150 g onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (2 cm), peeled
- 150 g spring onions, trimmed and cut into pieces (approx. 3 spring onions)
- 3 sprigs fresh coriander
- 2 tbsp miso paste (see tip)
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp mirin (see tip)
Broth
- 150 g onion (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 - 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, soaked and sliced
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp chicken stock paste, homemade
- 1550 g water
- 4 eggs (whole)
- 400 g udon noodles, rinsed and separated (see tip)
- 120 g carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g canned baby sweetcorn, drained and cut into halves
- 150 - 200 g broccoli, trimmed and cut into small florets
- 1 - 2 tsp fine salt, to taste
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut into thin slices, to garnish
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, torn, to garnish
- 1 tbsp ready-made fried onions, to garnish (optional) (see tip)
- 1 seaweed sheet (nori sheet), cut into thin strips, to garnish (optional) (see tip)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3880 kJ / 923 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.1 g
- Fett
- 45.5 g
- Ballaststoff
- 9.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Potato Buns
3 Std.
Stir fried broccoli and carrots
12min
Sambal udang
50min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Stir-fried Clams
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min