Geräte & Zubehör
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
5 portions
Zutaten
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
419 mg
Protein
23 g
Kalorien
941 kJ /
225 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min