Geräte & Zubehör
Chawanmushi
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.5 g
Kalorien
103.5 kJ /
24.8 kcal
Fett
1.2 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A TASTE OF THE WORLD
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Homemade Pandan Kaya
55min