Geräte & Zubehör
Potato goulash
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
onions cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
spring onions cut into rings100 g
-
peppers red and green, in bite-sized pieces100 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)500 g
-
potatoes in bite-sized pieces350 g
-
water400 g
-
lemon zest, grated1 tsp
-
tarragon, dried1 tsp
-
marjoram, dried1 tsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
4 tbsp sour creamcrème fraîche4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
2159 kJ /
516 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensational Soups
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Pink Moon Milk
10 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Keine Bewertungen
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Apple cake
1 Std.
Apple strudel
1 Std. 45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min