Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
TM6

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.7 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 750 g water
  • 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 80 g onions, cut in halves
  • 50 g butter
  • 50 g white wine
  • 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • 8 tbsp olive oil
  • ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 garlic cloves, lightly crushed
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
  • 100 g cream, 30-40% fat

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2580.4 kJ / 616.7 kcal
Protein
8.9 g
Kohlenhydrate
42.3 g
Fett
46.9 g
Gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Ballaststoff
6.1 g
Natrium
911.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte