Geräte & Zubehör
Stewed vegetables
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.71 g
Kalorien
836 kJ /
200 kcal
Fett
17.1 g
Kohlenhydrate
8.78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 Min
Mushroom pastry
45 Min
Soy bolognese
40 Min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Garlic mushrooms
20 Min
Mediterranean Chicken
35 Min