Geräte & Zubehör
Rassolnik (pickled cucumber soup)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
pickled cucumber cut into slices200 g
-
carrot cut into slices100 g
-
onion cut into quarters100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato paste70 g
-
chicken hearts (see Variation)300 g
-
pearl barley rinsed30 g
-
liquid chicken stock1000 g
-
sea salt½ tsp
-
potatoes cut into cubes (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
fresh dill chopped to serve
-
fresh flat-leaf parsley chopped to serve
-
sour cream to serve (optional)60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1241.2 mg
Protein
16.8 g
Kalorien
1137 kJ /
272 kcal
Fett
11.8 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sauerkraut soup
50 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min
Pistachio Butter
15 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 Std. 45 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Liver cake
1 Std. 50 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Poppy seed torte
5 Std.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min