Geräte & Zubehör
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 9 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13 g
Kalorien
2293 kJ /
548 kcal
Fett
38 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 Std. 15 Min
Sweet Potato Crust Pizza
1 Std. 15 Min
Paleo Sandwich Bread
1 Std. 30 Min
Spelt and Corn Flake Cereal Bars
40 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Banana Mug Cakes
10 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Pizza
30 Min
Vegan Coconut Cake
50 Min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 Std. 25 Min