Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Stock
- 400 g oxtail pieces (5-6 cm - see Tips)
- 450 - 550 g pork rashers, rind removed and meat cut into halves
- 4 stalks fresh lemongrass, white part only, bruised and cut into halves; green part reserved for later use
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 tsp shrimp paste (see Tips)
- 1 tbsp salt
- 900 - 1000 g water, plus extra as needed (approx. 300-400 g)
Soup
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 100 - 150 g purple cabbage, cut into thin slices, to serve
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices on the diagonal, to serve
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
- 1 white onion (approx. 150 g), cut into thin slices
- water and boiling water, for soaking, plus extra as required to top up stock
- 200 g flat rice stick noodles
- 30 g oil
- 2 tsp annatto seeds (see Tips)
- 70 g eschalot
- 3 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp palm sugar (2 cm cube)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2890.6 kJ / 688.3 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Kohlenhydrate
- 17.7 g
- Fett
- 56 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.6 g
- Ballaststoff
- 4.4 g
- Natrium
- 2524.5 mg
Alternative Rezepte
Asian chicken noodle soup
1u. 35min
Malay-style coconut chicken
25hod. 40min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Hot and sour soup
55min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1sa
Master stock chicken
1h 30min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35 dk
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 dk
Taiwanese sticky rice
1sa 40 dk