Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 25.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.1 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
- Natrium
- 1149.6 mg
Alternative Rezepte
Pork and prawn dumplings
55 min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Korean beef bowl
1h 10min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Wonton soup
1h
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Pork san choy bau
25 Min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min