Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 25.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.1 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
- Natrium
- 1149.6 mg
Alternative Rezepte
Gyoza meatballs
35 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Japanese ramen noodle soup
1h 50 min
Hoisin pork bowl
30min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Pork with black bean sauce
30min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min