Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
TM6 TM5 TM31

Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

4.6 (5 Bewertungen)

Zutaten

Grating

  • 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)

Dough

  • 250 g milk
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    oder 1 tsp dried instant yeast
  • 10 g honey
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt

Fondue and Filling

  • 200 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 100 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 200 g tomatoes, quartered
  • 50 g white wine
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g fresh baby spinach
  • 200 g ricotta cheese
  • ½ tsp garlic powder
  • 2 medium eggs
  • water, for brushing
  • fresh fruit selection, to your taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
7229.5 kJ / 1728 kcal
Protein
52 g
Kohlenhydrate
213 g
Fett
71 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte