Geräte & Zubehör
Pollock and Spinach Lasagne
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
35.7 g
Kalorien
2066 kJ /
494 kcal
Fett
18 g
Kohlenhydrate
47.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 h
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 h
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 h
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 h 40 min
Creamed Cod
45 min
Seafood Korma
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 h 10 min