Geräte & Zubehör
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Salmon, Carrots and Beans
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans halved250 g
Mango Sauce
-
ripe mangoes cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
double cream100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (optional) leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
37 g
Kalorien
2144 kJ /
513 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min