Geräte & Zubehör
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.2 g
Kalorien
1101 kJ /
263 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 Std. 40 Min
Driver
10 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Apple Punch
30 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min