Geräte & Zubehör
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
435 kJ /
104 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Mojo Sauce for Seafood
10 Min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Fish Stew
45 Min
Arbroath Smokie Soup
40 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min