Geräte & Zubehör
Artisan Plant Pizza
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13.2 g
Kalorien
1619 kJ /
387 kcal
Fett
18.8 g
Kohlenhydrate
41.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min.
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min.
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min.
Courgette and Cocoa Cake
24h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min.
Paleo Breakfast Cereal
30 min.
Exotic Fruit Pudding
5 min.
Herb Cashew Spread
8h 10 min.
Edamame and Spinach Dip
5 min.
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45 min.
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30 min.