Geräte & Zubehör
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves12
-
natural yoghurt200 g
-
ground cumin plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground smoked paprika plus extra for sprinkling¼ tsp
-
salt plus extra for sprinkling2 pinches
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
-
water500 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)400 g
-
oil1 tbsp
-
lamb cutlets trimmed (see Tip)8
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
baby pickled capers1 tbsp
-
cherry tomatoes cut into halves12
-
avocado flesh only, cut into pieces1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
303.1 mg
Protein
20.6 g
Kalorien
1697 kJ /
404 kcal
Fett
29.7 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Citrus seafood salad
1 Std.
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Pork san choy bau
25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min