Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steaks (120-200 g each)
oder 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (optional)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
Alternative Rezepte
Cod with citrus butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Chickpea soup with spinach
40min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min