Geräte & Zubehör
Pizza Margherita
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil for greasing
-
water room temperature220 g
-
1 tsp malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
strong white bread flour400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 - 15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
997.3 mg
Protein
25.9 g
Kalorien
2673.5 kJ /
639 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mini Pizzas
1 Std. 20 Min
Pizza dough
1 Std.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Butter Biscuits
50 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Potato Cakes
45 Min
Hot Dog Rolls
55 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Tri-Coloured Cupcakes
1 Std. 30 Min
Pizza Marinara
1 Std. 35 Min