Geräte & Zubehör
Vegetable-potato-meat purée
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
270 g
Zutaten
-
potatoes cut in pieces40 - 60 g
-
vegetables cut in pieces90 - 100 g
-
20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon or mackerel)meat, sinew free cut in pieces20 - 30 g
-
water400 g
-
orange juice30 - 45 g
-
rapeseed oil (approx. 10 g)2 - 2 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 270 g
Protein
8 g
Kalorien
831 kJ /
199 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Parsnip and Apple Purée
20 Min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 Min
Salmon and Veg
35 Min
Chicken & Veggies
15 Min
Meat and Vegetables with Rice
15 Min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 Min
Apples and Prunes - from 6 months
15 Min
Courgette Purée - from 6 months
15 Min
Cereal and fruit purée
20 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Cereal Fruit Pulp
20 Min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 Min