Geräte & Zubehör
Pumpkin Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
592 kJ /
141 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2.9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Pumpkin soup
35 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Creamy Tomato Soup
25 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Potato Cakes
45 Min
Avocado and Banana Ice Cream
6 Std. 15 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Cream of Vegetable Soup
15 Min