Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
- 160 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g fresh squid rings
- 200 g mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut into thin slices
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron
- 200 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)
- 350 g short-grain white rice, cooked (see Tips)
- 50 g peeled raw prawns
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 51 g
- Fett
- 11 g
- Ballaststoff
- 3 g
Alternative Rezepte
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Layered lamb curry
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
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Meatloaf with mushroom sauce
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Fish soup
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Steamed pistachio cheesecakes with mango
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Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Beef and pepper ragu
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Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min