Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 450 g cauliflower, broken into florets
- 500 g water, plus 1 tablespoon extra
- 150 g frozen peas
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 300 - 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 3 spring onions/shallots, cut into slices
- 2 eggs
- 2 tsp gluten free soy sauce, plus extra to taste
- black sesame seeds, to serve (optional)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- fresh coriander, leaves only, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 966.4 kJ / 230.1 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Kohlenhydrate
- 8.6 g
- Fett
- 6.6 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cauliflower "fried" rice
45min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Prawn stir-fry
25 Min
Steamed fish with green mash
50min
Parsnip and bean mash
25 Min
Seeded sausage rolls
50min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Coconut turmeric fish curry
40min
Seafood and corn chowder
40min