Geräte & Zubehör
Romige snijbietsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15.4 g
Kalorien
1753 kJ /
419 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
78.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Zachte graanrepen
1 Std.
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Energieballen
30 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min