Geräte & Zubehör
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12.8 g
Kalorien
2076.8 kJ /
497 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoff
12.7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Smoothie trio
10 Min
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min