Kompatible Versionen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Kohlenhydrate
- 65 g
- Fett
- 16.2 g
- Ballaststoff
- 12.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Sushi donuts
50min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min