![Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/057ddd30-ff1c-4159-afd2-a573ac5f399b/Derivates/682ad8bc-3950-4f74-b8e8-5db3daa1d1ce.jpg)
Kompatible Versionen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Kohlenhydrate
- 65 g
- Fett
- 16.2 g
- Ballaststoff
- 12.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Fatayer met kaas en munt
2h
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Vichyssoise met pasta
35 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Basis kippenbouillon
35 min
Gierst met kip en curry
35 min