Geräte & Zubehör
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20 g
Kalorien
1674 kJ /
400 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holiday Feast
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 h 45 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Acorn Squash Gratin
1 h 55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min