Geräte & Zubehör
Steamed potato frittata
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
potatoes peeled and sliced400 g
-
water1500 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
fresh parsley2 - 3 sprigs
-
cooked ham in slices, cut into pieces100 g
-
eggs6
-
breadcrumbs70 g
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29 g
Kalorien
1749 kJ /
418 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grab & go
9 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Keine Bewertungen
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Chopped vegetable salad
10 Min
Crumbed fish nuggets
1 Std. 40 Min
Yellow rice with chicken
40 Min
Potato cakes
45 Min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Savoury crêpes
45 Min