Geräte & Zubehör
Freekeh pilaf with broad beans
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7.2 g
Kalorien
841 kJ /
201 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Vegetable-topped bread
40 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Red Lentil Soup
40 Min