Geräte & Zubehör
Spiced rice pudding (meghli)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
200 g short-grain riceEgyptian rice200 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground caraway2 tbsp
-
water or meghli water (see tip)1300 g
-
sugar400 g
-
desiccated coconut (optional) to garnish1 tbsp
-
mixed nuts (optional) to garnish
-
blanched almond (optional) to garnish
-
unsalted pistachio nuts (optional) chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.3 g
Kalorien
1632 kJ /
390 kcal
Fett
8.4 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Kashta cream
10 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min