Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
400
g file de șalău, cu piele (4 fileuri, 1 cm grosime)
oder 400 g file de păstrăv, cu piele (4 fileuri, 1 cm grosime) -
1 ½
lingură sos de pește (20 g)
oder 2 fileuri de anchois conservat în ulei, scurse -
2
lingurițe ulei din susan prăjit (10 g)
oder 20 g ulei de măsline extravirgin - 7 - 8 fire mărar proaspăt, doar frunzele
- 1 portocală, coaja și zeama
- 500 g apă
-
600 - 700
g boabe de porumb dulce, proaspăt (de la 5-6 știuleți)
oder 600 - 700 g porumb dulce boabe, din conservă, scurs - 2 lingurițe sare
- 400 g legume mixte, tăiate felii (5 mm), sau bucățele de mărimea unei îmbucături (ex. morcovi, broccoli, conopidă)
- 40 g unt, nesărat sau sărat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 12 g
- Ballaststoff
- 7.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50 min
Budincă de griș cu stafide
1h 30min
Cuib de bezea cu zmeură
4h 10min
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 godz.
Bavareză de sparanghel
Keine Bewertungen
Chifteluțe cu orez perlat
Keine Bewertungen
Ketchup cu curry
Keine Bewertungen
Paste cu fenicul și sos de roșii
45 min
Soldăței de omletă
Keine Bewertungen
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1 godz.
Maioneză
5min