Chocolate Beet Cake
TM6 TM5

Chocolate Beet Cake

4.4 (11 Bewertungen)

Zutaten

Cake

  • coconut oil, to grease
  • 12 oz red beets, peeled, cut into cubes (1 in.) (approx. 3 beets)
  • 24 oz water
  • 4 oz coconut oil, melted
  • 1 oz brewed coffee
  • 2 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 9 ½ oz all-purpose flour
  • 10 oz sugar
  • 1 oz unsweetened cocoa powder
  • 1 ½ tsp baking soda
  • 1 pinch salt

Chocolate Avocado Frosting

  • 10 oz ripe avocado, flesh only, (approx. 2 avocados)
  • 3 ½ oz maple syrup (optional)
  • 1 oz unsweetened cocoa powder
  • ½ tsp vanilla extract
  • 1 pinch salt

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
1393.6 kJ / 333.1 kcal
Protein
5.6 g
Kohlenhydrate
48.4 g
Fett
14.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Ballaststoff
4.7 g
Natrium
225.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte