Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 45 g biber salçası
- 400 g su
- 500 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 1 - 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- ¾ tk toz kimyon
- ½ tk karabiber
- 250 g havuç, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 250 g kereviz sapı, küçük parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- 250 g kapya biber, ince şeritler halinde kesilmiş ( yakl. 5 cm x 1.5 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1713.5 kJ / 409.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Kohlenhydrate
- 10.1 g
- Fett
- 28.1 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
Alternative Rezepte
Sebzeli Tavuk
45min
Orman Kebabı
1h
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Sabayon Soslu Elma
40min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Pirinç salatası
1h
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 godz. 20 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min
Etli Türlü
1h 20min