Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
oder 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Kohlenhydrate
- 11.6 g
- Fett
- 23.2 g
- Ballaststoff
- 4 g
Alternative Rezepte
Musakka
1 Std. 10 Min
Orman Kebabı
1h
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1小时 35 分钟
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min