Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 14.5 g
- Ballaststoff
- 2.2 g
Alternative Rezepte
İşkembe Çorbası
1h 20 min
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25 min
Tavuk Bulyon
45 min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Sebze Bulyon
1h