Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 14.5 g
- Ballaststoff
- 2.2 g
Alternative Rezepte
Taneli Sebze Çorbası
50 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Tavuk Bulyon
45 min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Keine Bewertungen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 dk
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Tavuk Suyu
1h 10min
Ballı Bademli Pasta
30 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk