Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 14.5 g
- Ballaststoff
- 2.2 g
Alternative Rezepte
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Ton Balıklı Makarna
1h
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Ezogelin Çorbası
1sa 5 dk
Ispanak Başı
40min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h