Geräte & Zubehör
Red Lentil Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves20 - 25 g
-
onions quartered100 g
-
sunflower oil20 g
-
ground cumin to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
water1100 g
-
2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled to taste2 - 3
-
red lentils300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19 g
Kalorien
1245 kJ /
297 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
14 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min