Geräte & Zubehör
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
1000 g
Zutaten
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
fresh sage leaves washed5
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)650 g
-
water400 g
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 140 g
Natrium
6.9 mg
Protein
1.2 g
Kalorien
290.8 kJ /
69.5 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
12.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Parsnip and Apple Purée
20min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30min
Butternut, Cinnamon and Almond Butter Purée
30min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Carrot Purée - from 6 months
20min