Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
TM6 TM5

Mushroom Bolognese with Courgette Noodles

4.8 (140 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
    oder 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 110 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 60 g olive oil
  • 200 g carrots, sliced (1 cm)
  • 2 celery stalks, cut in pieces
  • 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 30 g tomato purée
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 4 sprigs fresh thyme
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp caster sugar
  • 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1723 kJ / 412 kcal
Protein
20 g
Kohlenhydrate
22 g
Fett
24 g
Ballaststoff
14.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte