Geräte & Zubehör
Meat Stock Paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
58983.8 mg
Protein
73.6 g
Kalorien
2305.3 kJ /
551 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
16.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Herbes de Provence
5 Min
Plain Yoghurt in Varoma
12 Std.
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Fruit Nectar
10 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Apple Marinade
10 Min
Ghee
20 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min