Geräte & Zubehör
Miso Soup with Vegetables
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
377 kJ /
90 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
2.9 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
JAPANESE CUISINE
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Tofu stew
30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Vegan Mushroom Bowls
1 Std. 20 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min