Kompatible Versionen
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2340 kJ / 552 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Kohlenhydrate
- 88.5 g
- Fett
- 3.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Tikka Paste
1 Std.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Saag
50min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Easy Satay Chicken
30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min